Kako organizirati seminare o samoozdravljenju?

Ukoliko me želite pozvati i organizirati seminar u vašem gradu ili selu, evo nekoliko uputa kako to učiniti:

– Troškovi prostora (ako ih ima) i putnih troškova (prijevoz, hrana i smještaj) pokriva organizator, bilo da ih plati sam ili da naplati ulaznice. Ako se ulaz mora naplatiti, organizator je dužan obavijestiti ljude da je naplaćivanje ulaznica samo za pokrivanje troškova prostora, ne za mene osobno. To je zato što ja ne postavljam cijenu i ne naplaćujem ljudima seminare i zbog toga ne preuzimam nikakve troškove.

– Organizator treba obavijestiti ljude da se dobrovoljne donacije daju posebno, na kraju seminara, u skladu sa svojim mogućnostima (tko može i koliko može).

– Organizator treba osigurati dovoljan broj ljudi (najmanje 20) tako da se angažira oko reklamiranja seminara kroz više medija (internet, email, radio, plakati, TV). Zainteresirani se moraju prijaviti kako bi osigurali svoje mjesto na seminaru. Ovo posebno vrijedi u slučaju da je mjesto održavanja izvan Zagreba.

– Organizator treba (samo za I nivo seminara) osigurati veću ploču ili papire za pisanje (najmanja veličina otprilike 120 cm x 80 cm). Za ploču je potreban stalak, ili mogućnost da se čvrsto nasloni na zid, dok je za papir potrebno da se nalijepi (selotejpom) za zid. Potrebno je najmanje 4 komada takvog većeg papira.

Slobodno se javite na moj email ako imate bilo kakvih pitanja.

 

Puno hvala,
Kristijan Kolega