Podržite moj rad!

Služba koju radim sastoji se od cjeloživotnog proučavanja i podučavanja vedske mudrosti uz striktne navike i dugačka putovanja.

Ne postoji način da se bavim ičim drugim što bi moglo zaraditi novce.

Zapravo, ako želim ostati nekorumpiran i govoriti samo istinu, ne smijem (prema vedskom principu brahmanske kulture) primati redovnu plaću ni od koga, nikada. To predstavlja dobrovoljni zavjet siromaštva ili odvojenosti od sakupljanja materijalnog bogatstva radi osobnog tjelesnog komfora i uživanja. Smijem trošiti samo ono što je potrebno za obavljanje moje službe, uključujući i osnovne životne potrebe, bez luksuza (>>>…).

Zato i postoji naša farma kod Suhopolja, tako da sva vaša ekstra financijska pomoć ide tamo, za dobrobit svih!

Međutim, moji troškovi nisu zanemarivi. Samo za troškove auta i goriva godišnje ide oko 100 000 kn ili 15 000 EU jer prelazim 50 000 kilometara godišnje.!. To ne uključuje kupnju automobila već samo gorivo i servise na polovnom automobilu koji sam već kupio.

S obzirom da nemam siguran i stabilan izvor prihoda, niti ću ga ikada imati dok obavljam ovu službu (a planiram do izdaha!), brahmanski princip mi nalaže da molim za milostinju. Na taj način mogu prihvatiti bilo koju vrstu pomoći, dok god ne zadržavam za sebe više nego je meni osobno i za službu potrebno. Ostatak ide za farmu koja predstavlja projekt javne dobrobiti.

Postoje razni načini kako mi možete pomoći i udijeliti mi vašu milost.

Slobodno se javite ako želite br. tekućeg jer ih ima nekoliko pa da se ne uplaćuje sve na jedan.

PayPal je također izvrstan način da mi redovno pomažete. Email adresa za skype uplate (moja supruga) je sandra.pintaric@gmail.com

Možete odabrati kako mi pomoći, nekom vrstom mjesečne uplate, što vam osigurava i neku vrstu poklona od mene osobno, kao što su moja redovna predavanja snimljena na video, koja neće biti dostupna na youtube-u (osim uobičajenih dva-tri predavanja mjesečno). Od siječnja 2019. snimati ću na video skoro svako moje predavanje koja će biti dostupna svima koji redovno šalju pomoć.

Iako je najbolje da mi osobno pomognete, sa većinom ljudi se, na žalost, ne mogu redovno ili možda uopće vidjeti, pa je ovo izvrstan način da mi omogućite da radim ovu službu do kraja ovog života.

Za vas koji me odlučite redovno (mjesečno) pomagati, dajem opciju da snimim nekoliko video-predavanja na teme po vašem izboru.

Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno se javite na samoozdravljenje@gmail.com ili na SMS +385 95 504 5284

Hvala unaprijed na svemu!

Kristijan Kolega (Kakudmi das)

PAYPAL: sandra.pintaric@gmail.com  (moj supruga)