Seminar o Samoozdravljenju II nivo

Predavanje traje oko 2 sata sa pauzom od 10-tak minuta.
Na ovom nivou upoznajemo se sa tehnikom samoozdravljenja i tri dimenzije primjene: fizička, mentalna i duhovna. Fizička primjena tehnike samoozdravljenja laka je za naučiti i primijeniti. Potrebno je 10tak minuta i svatko može započeti s osobnom praksom. Međutim, mentalna primjena je malo teža jer uključuje misli, emocije i duboka uvjerenja koja je teško otkriti a još teže promijeniti. I treća dimenzija tehnike je duhovna, što znači sve ono što se odnosi na naš identitet, odnosno prirodu našeg pravog, duhovnog ja. Učimo svojstva naše duhovne prirode i obilježja takvog razmišljanja i stavova. Upoznat ćemo se sa raznim tehnikama ovladavanja uma, kontrole emocija i transformacije bilo koje negativne situacije u pozitivnu. Učimo kako igrati ulogu vječne duhovne duše, koja nam omogućuje da bez poteškoća nadiđemo bilo koju situaciju koju nam život donese. Vježbe koje dobijemo na ovom nivou prakticiraju se svakodnevno 40 dana, nakon čega se ponovno sastanemo da bi podijelili iskustva i nastavili sa daljnjim nivoima samoozdravljenja.
Za II nivo savjetujem da osoba pročita barem prvu knjigu nekoliko puta.

Slobodno se javite na moj SMS ako imate bilo kakva pitanja.

Seminari o samoozdravljenju ili bilo koja druga predavanja koje ja održavam, ne naplaćuju se već prihvaćam dobrovoljne donacije u skladu s tim koliko vam ovo znanje vrijedi i u skladu s vašim realnim mogućnostima. Donacije se ostavljaju na kraju predavanja u košaru/kutiju za donacije.

Većina seminara I i II nivo koji se održavaju u Zagrebu, između ostalih prostora, održavati će se u klubu Supersoul, Pavla Hatza 10, Zagreb.